Kannatusmaksu

Suomen SuursnautseriKerho ry – Kannatusmaksu

 

Kannatusmaksu on yksi tapa tukea rotujärjestömme toimintaa. Sen voi suorittaa kuka tahansa yksityishenkilö (jäsen tai ei-jäsen) sekä yritys tai yhteisö. Kannatusmaksun suuruuden päättää maksaja. Maksajien nimet ja mahdolliset logot julkaistaan vuosittain ensimmäisessä Riisenilehdessä, mikäli maksaja itse näin haluaa.

Kerhomme sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on edistää kennelharrastusta ja suursnautserirodun jalostusta maassamme sekä ohjata jäseniä oikein kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan. Tämän päämäärän saavuttamiseksi yhdistys järjestää kokeita, näyttelyitä, kursseja ja neuvottelutilaisuuksia. Edellä mainittujen sääntömääräisten tehtävien lisäksi olemme jo vuosikymmeniä järjestäneet kesäleirejä, erikoisnäyttelyitä sekä rotumestaruuskilpailuja jäsenistöllemme. Nämä tapahtumat ovat säilyttäneet suuren suosion jäsenistömme keskuudessa.

Sääntömääräisten toimintojen ja perinteikkäiden tapahtumien järjestämiseen liittyvät kustannukset ovat olleet jatkuvassa nousussa. Samanaikaisesti yleinen kiinnostus vapaaehtoistoimintaan on hiipunut. Tämä ei ole pelkästään koiraharrastuksen tai yksittäisen yhdistyksen haaste, vaan ennemminkin yhteiskunnallinen ilmiö. Jotta voimme myös jatkossa tarjota jäsenistöllemme mielekkäitä tapahtumia, tarvitsemme panostasi. Maksamalla kannatusmaksun, autat kerhoamme selviämään näistä haasteista.

Kannatusmaksun voi maksaa kuka tahansa yksityinen ihminen, yritys tai yhteisö. Kannatusmaksun suuruuden päättää maksaja itse. Julkaisemme kaikkien kannatusmaksua maksaneiden nimet vuoden ensimmäisessä Riiseni lehdessä,mikäli kannatusmaksun suorittanut näin haluaa Tämä lisäksi ensimmäiseen Riiseni lehteen tulee erillinen palsta, johon yritys tai yhteisö saa halutessaan oman logonsa.

Terveisin,

SSSK Hallitus


Ohjeet kannatusmaksun maksamiseen: