Miten ilmoitan pentueen pentulistalle/uutta kotia etsitään listalle

PENTULISTA

  1. Uudet pentulistalle tulevat ilmoitukset tehdään aina kirjallisesti kotisivuilta löytyvällä astutusilmoituksella jalostustoimikunnalle: e-mail: ssskjalostus@gmail.com

Jos yhdistelmän vanhempien tulostiedot eivät näy SKL:n Koiranet:ssä (http://jalostus.kennelliitto.fi/) tai ne ovat virheelliset/puutteelliset, tulee näiden tulostietojen osalta toimittaa kopioliite. Mikäli pentulistalle halutaan laittaa maininta koirien kilpirauhastutkimustuloksesta, tulee tutkimuksesta olla astutushetkellä alle 12 kk ja laboratoriotulokset tulee toimittaa astutusilmoituksen liitteenä. HUOM! Ulkomaisista koirista tarvitaan kopio terveys- yms. tuloksista sekä kopio sukutaulusta sukusiitosasteen laskemista varten.

  1. Pyydä yhdistelmän sukusiitosaste ja sukukatokerroin Lea Haanpäältä: haanpaa.lea@gmail.com.
  2. Pentuetiedustelulomake edellisistä pennuista tulee olla palautettuna jalostustoimikunnalle ssskjalostus@gmail.com ennen pentueen listalle saamista. (1.6.2012 lähtien)
  3. Ilmoita syntyneistä pennuista viimeistään 75 vuorokauden kuluttua astutuksesta pentulistan ylläpitäjälle kristiina.lepanaho@gmail.com.
  4. Ilmoittaessasi pentujen syntymästä, mainitse samalla tarvitsemiesi pentuoppaiden todellinen lukumäärä. Oppaita ei postiteta, mikäli kasvattaja ei ole niitä pyytänyt. Oppaat voi pyytää myös sähköpostitse: ssskjalostus@gmail.com.(Yritämme säästää välttämällä turhia lähetyksiä. Kiitos!)
  5. Muista ilmoittaa, jos pentuja on vielä yli 3 kuukauden ikäisinä myytävänä ja sen jälkeen kuukausittain pentulistan ylläpitäjälle mikäli pentuja on jäljellä, sillä muutoin pentue poistetaan listalta automaattisesti.

Pentulistaa koskevat päivitykset ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä suoraan pentulistan ylläpitäjälle (kristiina.lepanaho@gmail.com). Pentulistaa päivitetään n. 1-2 viikon välein, mikäli päivitysilmoituksia on saapunut. Uusien yhdistelmien osalta päivitystä saattaa viivästyttää epätäydellisesti ilmoitetut tiedot.

Pentuetiedustelulomake on otettu käyttöön 1.6.2012. Se täytetään luovutusikäisistä tai viimeistään 12 viikon ikäisistä pennuista ja palautetaan täydellisenä joko Kasvattajat -kohdan alla löytyvällä sähköisellä Pentuetiedustelulomakkeella, sähköpostitse SSSKjalostus@gmail.com tai allekirjoitettuna postitse osoitteella Lea Haanpää, Kontiotie 90, 14200 Turenki.

Käytä ensisijaisesti sähköistä lomaketta! HUOM! Täytetyn kaavakkeen palauttaminen on ehtona seuraavan pentueen saamiselle kerhon pentulistalle.


UUTTA KOTIA ETSITÄÄN - lista on tarkoitettu koirille, jotka

  1. ovat myymättä 9 kk ikäisinä, mutta rekisteröityjä (kasvattaja myy) tai
  2. rekisteröimättömät yli 4 kk ikäiset pennut (kasvattaja myy) tai
  3. vaihtavat kotia (uusi omistaja myy).

Ilmoita koiran tiedot (syntymäkuukausi ja -vuosi, väri, sukupuoli sekä rekisterinumero) ja myyjän yhteystiedot pentulistan ylläpitäjälle kristiina.lepanaho@gmail.com.

Ilmoittajan ei tarvitse olla SSSK:n jäsen, mutta koiran tulee olla rekisteröity Suomen Kennelliiton rekisteriin. Uuden kodin löytymisen nopeuttamiseksi SSSK suosittelee olemaan yhteydessä myös kasvattajaan.

Muista myös ilmoittaa, kun uusi koti on löytynyt! Ilmoitus poistetaan automaattisesti 3kk:n kuluttua, mikäli et ole erikseen ilmoittanut sen olevan edelleen aiheellinen.