Kennelliiton tiedotteita 9.2.2023

9.2.2023

Webinaari

Kennelliitto järjestää 20.2.2023 klo 18-20 maksuttoman webinaarin koskien uutta Koirarekisteriohjetta, joka astui voimaan tämän vuoden alusta.

Ilmoittaudu viimeistään 19.2.2023. Mikäli et pääse osallistumaan webinaariin, voit katsoa sen myöhemmin tallenteena, jos olet ilmoittautunut määräaikaan mennessä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen >>> täältä

  

Kennelliiton silmätarkastuspaneeli Tampereella 25.3.2023

Tarkastuksen suorittaan kolme silmätarkastuseläinlääkäriä. Paneeliin otetaan vain rajoitettu määrä koiria. Paneelitarkastuksen suorittaa kolme valtuutettua silmätarkastuseläinlääkäriä.

Paneeliin ilmoittaudutaan 5.3.2023 mennessä sähköpostilla jalostusposti@kennelliitto.fi.

Lisätietoja mm. paneeliin pääsykriteereistä löydät >>> täältä.

 
Osallistu koirien sisäloistutkimukseen

Tämän kevään aikana Helsingin Yliopistossa tutkitaan koirien ulostenäytteistä matojen munia ja toukkamuotoja. Sen lisäksi kartoitetaan suolinkaisen vastustuskykyä yleisesti käytetylle matolääkkeelle. Ulostenäytteiden postitusaika on 30.1.-16.5.2023.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan, niin löydät tarkempia tietoja >>> täältä. Linkin kautta löydät muitakin koirien terveyteen liittyviä käynnissä olevia tutkimuksia.

 

Tiesithän, että voit tilata sähköpostiisi Kennelliiton uutiskirjeitä? Uutiskirjeitä on viisi erilaista. Uutiskirjeitä voit tilata >>> täältä