HarrasteHaaste

7.4.2018

Hallitus lanseeraa koulutuksien ja yhteisten harrastushetkien lisäämiseksi Harrastehaasteen.

- Järjestä koulutus tai pieni tapahtuma kotipaikkakunnallasi tai mukavan matkan päässä järjestelyn kannalta.
- Toimi kouluttajana itse, kaverin kanssa tai kutsu muu kouluttaja.
- Varaa koulutuspaikka niin, että luvat ovat kunnossa (metsät, pellot, kentät ym.)
- Selvitä ja laske kulut, määritä osallistumissumma sellaiseksi, että yhdistykselle saadaan pienimuotoista tuottoa, kun kulut on ensin maksettu. 
- Koulutuksen on tarkoitus olla edullinen SSSK:n jäsenille, mutta koulutukseen tai luennolle voi ottaa muitakin. Tarkoituksena on varainhankinta. Porrasta siis osallistumismaksu sellaiseksi, että SSSK:n jäsenille on osallistuminen edullisempaa kuin muille. 

Yhden tapahtuman ei tarvitse olla kallis, eikä tuoton sen suurempi, päätavoite on saada jokaiselle jotain ympäri Suomen. Tavoitteena siis kaksisuuntainen hyöty eli koulutusta jäsenille ja helpostusta yhdistyksen taloustilanteeseen.

Koulutus voi olla pentukurssi - esim- muutamia tunteja tai se voi olla 2-osainen tai enemmän. Kyseessä voi olla pelto- tai  metsäpäivä taikka viikonloppu järjestäjän mahdollisuudesta riippuen. Tapahtuma voi olla myös jalostutarkastuskoulutus, viettitesti tai luento mistä tahansa harrastamiseen liittyen. Se voi olla myös näyttelyesittämistä, trimmausopastusta tai mätsäri.

Pyri sopimaan niin, että mahdolliset kulut voi maksaa osallistumismaksuista, ilmoita hallitukseen SSSKhallitus@gmail.com mitä, missä, milloin, varmistetaan ettei tapahtumasta tule miinusmerkkinen. Saat myös viitenumeron osallistumismaksuille.

Aloitus: suunnittele, ilmoita, järjestä, haasta seuraava.

Esimerkin suunnitellusta löydät jäsenhuoneesta.