Majoitus

Majoitusvaihtoehtoina ovat

  • asuntovaunu/-auto
  • teltta
  • huone, 2-5 hengen huoneissa

ASUNTOVAUNU/-AUTO tai TELTTA

Olemme joutuneet ennakkoon miettimään alueita minne vaunut ja teltat tulee sijoittaa. Saatte tullessanne alue-ehdotuksen. Ottakaa huomioon 3 metrin etäisyys ja sammutin tulisi asettaa vaunun ulkopuolelle.  Ei avotulia ja kynttilöitä vaunuilla.

Sähköt sovitellaan taas huumorilla ja leirihengellä.

HUONEET (Jaakkola, Wäinölä)

Kouluttajat ja henkilökunta ovat etusijalla paikkoja jaettaessa. Karhunmäellä on reilusti vuodepaikkoja ja kaikille halukkaille löytyy vuode. Etusija vuodepaikkoja jaettaessa on leiriläisillä, jotka ovat valmiit jakamaan huoneen. Merkitsethän ilmoittautumislomakkeeseen asumisen kannalta tärkeät tiedot esim. narttu kiimassa, uros ei tule toisten urosten kanssa toimeen, toiveen huonekoosta, huonekaverista jne.

Saapuessanne leirille teille on varattu majoitustila, jonka saatte tietoonne aitalla ilmoittautuessanne.

Koiria ei saa päästää sänkyyn ja olisi hyvä jos häkin alle olisi matto varattuna. Metallihäkki voi naarmuttaa pahasti juuri lakattuja lattiapintoja. 

Majoittujille on tarjolla TV- ja pelihuoneen sekä yleisten tilojen vapaa käyttö. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Wanha Karhunmäessä on mahdollisuus säilyttää jääkaapissa ja pakastimessa koiranruokia.

Huom!

Huoneistossa asuva on vastuussa ja korvausvelvollinen, jos huoneessa tapahtuu vahinkoja jotka ovat vaurioittaneet kiinteistöä. Loppusiivouksen tekee Wanhan Karhunmäen henkilökunta, mutta riisenileiriläiset vievät itse roskat, tölkit, karvat, multapaakut ja hiekat lähtiessään roskikseen. Siivousvälineitä löytyy.

Majoitushinnat eivät sisällä liinavaatteita tai pyyhkeitä. Makuupussillakin majoituttaessa on käytettävä lakanaa hygieniasyistä.