Hinnoittelu ja ilmoittautuminen

** Ilmoittautuminen alkaa 19.4.2019 klo 00:01 **

HUOM! Ilmoittautumisen alkaessa sähköinen ilmoittautumislomake julkaistaan tällä sivustolla sekä informoidaan FaceBookin tapahtumassa sekä SSSK.n Uutisia FaceBook-ryhmässä!

Rekisteriseloste

Ilmoittautumisessa tulee huomioida mm.

- leirillä oloaika ja majoitustapa (huone, asuntovaunu/-auto vai teltta)

HUOM. Tänäkin vuonna hinnoittelu on asuntovaunu/-auto ja telttaPAIKKA, riippumatta kuinka monta henkilöä asuntovaunussa/-autossa tai teltassa majoittuu. Näin ollen ilmoittautumislomake/talous, jotta näemme ketkä ovat samassa vaunussa yms. Huomioi Sinkkuale asuntovaunu/-auto ja telttamajoittujille!

- Paloturvallisuuden vuoksi ilmoita tarkat saapumis- ja lähtöpäiväsi! Mikäli olet epävarma lähtöpäiväsi suhteen, niin ilmoita ennakkoon aikaisempi päivä. Leirilläoloaikaa voi jatkaa ilmoittamalla siitä paikanpäällä leiritoimikunnalle!

- mahd. erikoisruokavaliot. HUOM! Hävikin minimoiseksi, ilmoita myös tulo- ja lähtöpäivien ateriat.

- osallistujien määrä (sekä koulutuksiin että vain leireilemään)

- koulutusryhmä ja kouluttajatoive (aamupäivät ja mahd. lisäkoulutukset iltapäivällä)

HUOM. Tänäkin vuonna hinnoittelu on koirakohtainen ts. ensimmäinen koira maksaa 58 €, toinen 33 €, kolmas 33 € jne. POIKKEUS: FH-ryhmä Tarja Väyrynen: 48 € (koulutus su-ke)

Lisäksi iltapäiväkoulutukset:

- agilitykoulutus 20 €/koira

- rauniokoulutus 20 €/koira

- PK-tottis 20 €/koira (sekä kisaavat että alkavat) 

(saman ohjaajan toinen jne. koira 20 €/koira, mikäli ryhmään mahtuu)

Ilmoittaudu haluamaasi koulutusryhmään mainiten kaksi kouluttajatoivetta sekä varmuuden vuoksi myös vaihtoehtoinen laji 

- lastenhoitoa ei järjestetä

- palkintojen tuonti

- myös päiväkävijät: ilmoittautukaa!

HUOM! Ilmoittautuminen pääsääntöisesti vain yhteen aamupäiväryhmään sekä vain yhteen iltapäiväryhmään. Mikäli ryhmiin jää tilaa, niin saattaa olla mahdollisuus vaihtaa lajia kesken leirin. Ilmoita halukkuudestasi ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittautuminen tulee tehdä 15.5.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen riisenileiri@gmail.com. Paluupostissa saat maksutiedot sekä tiedon koulutusryhmätoiveesi mahdollisesta toteutumisesta

Leirin vahvistusmaksu (20oman leirihinnan loppusummasta) tulee maksaa saadun vahvistusviestin mukaisesti SSSKn leiritilille 15.5.2019 mennessä. Vain vahvistusmaksun ajallaan maksaneet saavat varmuudella paikan vahvistetusta koulutusryhmästä.

Huom! koulutuksiin osallistumiseen on etusija suursnautsereilla ja vahvistusmaksua ei palauteta vaikka et osallistuisikaan leirille.

Leirin loppumaksu tulee olla suoritettu 15.6.2019 mennessä.

Huom! Kesäleiri on vain SSSKn jäsenille, joten vuoden 2019 jäsenmaksu tulee olla maksettu eräpäivään 15.4.2019 mennessä. Perhejäsenmaksu tulee suorittaa puolison osalta, mikäli osallistuu leirille.