JTO-päivitys 2021-2025

Hyvä suursnautserin omistaja sekä kasvattaja

 

On jälleen tullut aika työstää suursnautsereiden jalostuksentavoiteohjelman (JTO) päivitystä. Jotta saisimme mahdollisimman paljon tietoa nykytilanteesta, tarvitsemme jokaisen suursnautserin omistajan apua. Vastamalla näihin kyselyihin, voit tehdä oman osasi rotumme eteen.

* Kyselyt ovat käynnissä 31.7.2019 asti *

Kyselyitä on yhteensä neljä, joista ensimmäinen koskee henkilökohtaista näkemystä rodusta, sen nykytilannetta sekä omaa ihannetta. Kolme muuta kyselyä on koirakohtaisia. Nämä kyselyt koskevat KAIKKIA 2009-2018 syntyneitä suursnautsereita.

Kyselyissä hyödynnetään aiempien vuosien pohjia, jotta vertailukelpoisuus aiempiin vuosiin säilyy. Kaikki vastaukset ovat anonyymejä eikä yksittäistä koiraa tai vastaajaa voida tunnistaa.

Tärkeää:

1. Vaikka olisit jo aiemmin vastannut ko. kyselyihin tai toimittanut tietoa jalostustoimikunnalle, niin vastaa myös näihin kyselyihin.

2. Vastaa myös, vaikka koirasi olisi täysin terve eikä mitään ei toivottuja luonteenpiirteitä olisi ilmentynyt, jotta pystyisimme mahdollisimman tarkasti kartoittamaan, missä suhteessa sairauksia tai muita ongelmia rodussa ilmenee.

3. Mikäli koirasi syntymävuosi on joku muu kuin 2009-2018 ja haluat antaa terveystietoja tai vastata kuolinsyykyselyyn, niin voit toimittaa tietosi jalostustoimikunnalle >>> täältä.

 

Lisätietoja: Anu Suikkanen, puh. 040 553 7684, s-posti: anu.suikkanen@kolumbus.fi


 

PDF-tiedosto2019-03-02 Muistio keskustelutilaisuus JTO.pdf (341 kB)
Muistio keskustelutilaisuudesta 2.3.2019
PDF-tiedostoVuosikokous 2.3.2019.pdf (748 kB)
Liite muistioon 2.3.2019

Mikäli jostain syystä haluat vastata mielummin paperiversiolla kuin sähköisellä lomakkeella, niin löydät kysymykset alla pdf-versioina. 

Toivomme ensisijaisesti käytettävän sähköisiä lomakkeita. Sähköiset lomakkeet löytyvät vasemmalla sijaitsevasta palkista. Mikäli käytät mobiililaitetta, niin löydät ne erillisestä valikosta.

Jos kuitenkin haluat mielummin vastata paperilomakkeella, niin tulosta lomakkeet, vastaa ja skannaa sähköpostin liitteeksi ja lähetä anu.suikkanen@kolumbus.fi tai postitse Anu Suikkaselle osoitteella Kortestie 5 B, 02970 Espoo